Schrijf je in voor de BiZ-NiZZ

Wil je als BIZ-ondernemer op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen in het centrum van Vrijstad Vianen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang deze automatisch in je mailbox.

* indicates required

Volg BIZ Vianen Centrum op Facebook

BiZ-NiZZjes vanuit Vrijstad Vianen Centrum

Februari 2019

Laatste nieuwe ondernemers
in vrijstad Vianen zijn:


Pearl Opticiens
Domino's Pizza
Hej Noor

Het Viaans Kaashuis verhuist naar de overzijde


Hans van Kooten stopt als CentrumManager

Klik hier

Februari 2019

Heropening Voorstraat op zaterdag13 april 2019


De herinrichting van de Voorstraat in het oude centrum van Vianen is zo goed als afgerond. In februari 2019 wordt de nieuwe verlichting geplaatst en de laatste bankjes.


Februari 2019

Koopzondag in Vianen

Laat uw stem horen van woensdag 20 maart 2019 tot en met dinsdag 26 maart 2019!

Iedereen van 18 jaar en ouder (en stemgerechtigd is), woonachtig in de kern Vianen (postcode 4131, 4132 en 4133), wordt gevraagd te stemmen over de zondagsopening door middel van het enquêteformulier. Deze ontvangt u bij de post van de gemeente Vijfheerenlanden. De vraag die u beantwoord is: ‘Mogen de winkels in de kern Vianen open op
alle zondagen van 12.00 uur tot 17.00 uur Ja of Nee?'

Hoe kunt u stemmen?
De enquête kan digitaal, via een link vermeld op het formulier, worden ingediend of worden ingeleverd op het gemeentehuis aan de Voorstraat. U kunt het formulier ook per post retourneren aan de gemeente. Bij de supermarkten staat tijdens de stemperiode een laptop waarmee u (met uw persoonlijke inlogcode vindbaar op het enquêteformulier) uw stem kunt uitbrengen.

De koopzondag komt er alleen als de opkomstdrempel van 33% wordt gehaald. En wanneer daarvan de meerderheid voor winkelopening op zondag stemt. Ondernemers behouden te allen tijde de keuze om zelf te beslissen over de openingstijden van hun winkel binnen de grenzen van de gemeentelijke verordening. De deur voor de koopzondag in Vianen staat open, maar het lukt alleen met uw stem! Dus stem! Alleen een hoge opkomst heeft een positieve invloed op de uitkomst! Wij willen onze deuren graag voor u openen, die mogelijkheid ligt nu echt helemaal in uw hand.
Breng uw stem uit via het enquêteformulier!

Deze campagne is een gezamenlijk initiatief van: Sander Goossens (Albert Heijn), Marc Janssens (COOP), Gerrit van Bruchem (Jumbo) en Hans van Kooten CentrumManager Vianen.